Gelderse Grasparkieten Club


Hoe ben je hier terecht gekomen?

welkom op de site van de ggc

Welkom

Gelderse Grasparkieten Club

 

 

De website van de leukste en gezelligste grasparkieten club van Nederland.

 

Met trots verwelkomen wij je op onze site van de Gelderse Grasparkieten Club. Onze naam misleid misschien een klein beetje omdat onze leden in hoofdzaak woonachtig zijn in Gelderland en Overijssel. Zonder te willen overdrijven denk ik dat wij een gezellige, warme vereniging zijn met veel belangstelling voor een ieder die onze mooie hobby een warm hart toe draagt. Met evenveel trots wil ik hier ook graag vermelden dat onze vereniging bloeit. We hebben 56 leden en de oprichting van onze speciaal club voert terug tot 25 april 1970.

 

 

De uitdaging in onze hobby varieert van het houden, verzorgen en kweken van de standaard grasparkiet tot en met het brengen van showvogels die het ideaalbeeld zo dicht mogelijk benaderen. 

 

Hoe we dat doen en wat daar allemaal bij komt kijken behandelen we iedere 2e dinsdag van de maand. behalve in de wintertijd dan is het op de zaterdag vanaf 10.00 op onze vergaderlocatie te Brummen. De contactgegevens hierover staan verderop in op de site vermeld. Je bent van harte uitgenodigd om (vrijblijvend) deze avond ter kennismaking te bezoeken.

Verder kun je verwachten dat onze leden je met raad en daad terzijde willen staan om goed op weg te raken in onze mooie hobby. Mocht er aanleiding zijn voor vragen of informatie aarzel dan niet. we denken namens al onze leden te spreken door te stellen dat wij graag klaarstaan om deze vragen te beantwoorden.

Wat de Gelderse Grasparkieten Club betreft begroeten wij je dus graag op een van onze contactavonden en informeren wij je graag over alles wat onze vogelsport aangaat.

 

Voor nu met Hartelijke groet,

 

namens het Bestuur 
Gelderse Grasparkieten Club.

Lees meer »